TRABZON / MAÇKA - Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi

Okulumuzda

oKULUMUZ

Mrt

Okulumuz 11/ A sınıfı öğrencisi Mehlika BÜYÜKYILMAZ İlçemizin düzenlediği Liseler arası kompozisyon yarışmasında birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen ses yarışmasında 11/B sınıfı öğrencisi Dİlan YÖRÜK birinci olmuştur. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında meği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayı için öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katklıları ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere ramazan koklilerini hazırlayıp Kızılay'a teslim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Yarı Yılı başarı ile sonlandırılmıştır. Karne törenimizde okulumuzda kültürel sanatsal ve sportif başarılara izma atan öğrencilerimize ödülleri verilmiştir. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuzda kermes düzenleyerek elde ettiğimiz gelir ile  okul olarak Filistin'e yardımda bulunduk.

Ock

Okulumuz öğrencilerini bilinçlendirmek adına jandarmamızın katılımıyla kades eğitimi düzenlendi. Emeği geçen Jandarmamıza teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde aynı derin üzüntü ve yas içindeyiz. Ne mutlu ki bize dünyada pek çok ülkenin imrendiği, örnek aldığı bir liderin evlatlarıyız. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe durmadan ilerlemeye devam ediyoruz.

Ekm

Trabzon İl J.K.lığınca başlatılan " Cumhuriyetin 100.yılında 100 okulda trafik eğitim" projesi kapsamında Trafik Jandarması tarafından okulumuzda eğitim verildi.

Ock

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Trabzon Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize iş ve meslek seçimi konusunda seminer verildi.