Mrt

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri planlamasında Yerel Hedef  "Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerlerini Tanıma" olarak belirlenmiştir.  Bu kapsamdaki içeriklere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

1.   Öksürme veya hapşırma sırasında ağız ve burun tek kullanımlık mendille kapatılmalı, mendil yoksa dirseğin iç kısmı kullanılmalıdır.

2.   Olabildiğince kalabalık ortamlardan uzak durulmalıdır.

3.   Tokalaşma ve sarılmadan kaçınılmalıdır.

4.   Kirli ellerle ağız, burun ve gözlere dokunulmamalıdır.

5.   El hijyenine önem verilmelidir. Eller en az 20 saniye boyunca sabun ve suyla yıkanmalı, sabun ve suyun olmadığı durumlarda alkol içerikli el antiseptiği kullanılmalıdır.

6.   Sınıflar, toplantı salonları, spor salonları, wc ve diğer alanlar başta olmak üzere kapalı alanlar sık sık havalandırılmalıdır.

7.   Bağışıklık   sistemini   güçlendirmek   için   dengeli   ve   sağlıklı   beslenilmelidir.   Gıdalar tüketilmeden önce iyice yıkanmalıdır.

8.   Bağışıklık sistemini güçlendirmek için uyku düzenine dikkat edilmelidir.

9.   Çok acil değilse süreç atlatılıncaya kadar sokağa çıkmamaya özen gösterilmelidir.

10. Kıyafetlerinizi 60-90 °C 'de normal deterjanla yıkayın.

9. 10. 11. ve 12. sınıflarımızın Şube Öğretmenler Kurulu toplantılarını tamamladık.4 günde tamamladığımız toplantılarımızda öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz hakkındaki görüşlerini tek tek bildirdiler.Öğrenciler üzerinde fikir alışverişinde bulunularak yapılması gereken çalışmalar ve alınacak tedbirler üzerinde duruldu.Okul idarecilerimizin de katıldığı toplantılarımız oldukça verimli geçti.Emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.

"Çocuklarda Diyabet","Çocuklarda Şişmanlık ve Sağlıklı Beslenme" ve "Çocuklarda Diyabet Kamu Spotu" eğitim videolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kütüphanemizde kitaplarımızı etiketleme çalışmalarımız devam ediyor.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Hoşgörü değerini,Mevlana Celaleddin Rumi ile andık.Hoşgörülü bir ay diliyoruz.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Adem KAYNAR´ın düzenlediği sınıflar arası futbol turnuvalarımız centilmence başlamıştır.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuzda Eylül ayı içerisinde yapılacak olan Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki gibidir.

Eyl

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrencilerimizden üniversiteyi kazanan öğrencilerimiz için mezuniyet panosu düzenlendi.

Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

Okulumzda 2. dönem veli toplantısı yapıldı.