Şbt

May

Merdivenler ağır ağır çıkılırken sadece ayakların değil beyin ve yüreklerin de yükselmesi gerektiğini düşündük. Ortaya böyle bir güzellik çıktı.

May

Mayıs ayında ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz Ömürhan SAMAT oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Nisan ayında ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz Rabia TURAN oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Kız voleybol takımımız ilçemizde yapılan turnuvada birinciliği elde etmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Nis

Erkek voleybol takımımız ilçemizde yapılan turnuvada birinciliği elde etmiştir. Kendilerini tebrik ediyoruz.

Şbt

Şubat ayında ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz Tuğçe AYDIN oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

Ocak ayında ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz Ayşenur ÖZTÜRK oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ara

Aralık ayında ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz Sümeyye YILDIRIM oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.

Okulumuzda her ay bir öğrencimiz tutum, davranış ve örnek bir öğrenci olması sebebiyle ayın öğrencisi olarak seçilmektedir. Kasım ayında da ayın öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencimiz 11-A sınıfından Edanur AKYILDIZ´dır. Kendisini tebrik ediyoruz.