Maçka Ali Kemal AKTÜRK Aİle Sağlığı Merkezi tarafından;

- Sağlığa Zararlı Alışkanlıklar ve Korunma Yolları

- Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı

- Karbonmonoksit Zehirlenmeleri

- Bağımlılık konularında okulumuz öğrencilerine seminer verilmiştir.

Yaşat Ki Değer Bulsun Projesi' Kasım Ayı 'EMPATİ' Değeri kapsamında Şehit Eren BÜLBÜL'ün Kabri Ziyaret Edildi.

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün "15. Uluslararası MEB Robot Yarışması",  08-11 Mart 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde 14 kategoride yapılacaktır.

Başvurular http://robot.meb.gov.tr/ adresinden yapılacaktır.

24 Kasım Öğretmenler Günümüzü coşkuyla kutladık.

Yaşat Ki Değer Bulsun Projesi' Kasım Ayı 'EMPATİ' Değeri Okul Panomuzda Yerini Aldı.

Okulumuzda Organ Bağışı hakkında seminer verildi.

Trükiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84.yıl dönümünde büyük bir özlemle andık. Törenin yürütülmesinde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 99.yılını coşkuyla kutladık.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencimiz İklim PEKDEMİR, ilçe milli eğitim müdürlüğünün düzenlediği "Öğretmen Olmak" temalı şiir yarışmasında birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda acil durum tahliye tatbikatı başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı Çeken Akıntı ve Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme kapsamında okulumuzda konferans düzenlemiştir.