TRABZON / MAÇKA - Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi

Mrt

Çanakkale Şehitleri konulu şiir yazma yarışması Maçka ilçe 1.si 12/A sınıfından Nazlıcan SIRTKAYA oldu.

Mrt

İstiklal Marşının Kabulü  ve Âkif´i Anma şiir yazma yarışması Maçka ilçe 1.si 10/B sınıfından Duygu Hicran CİĞER oldu.

Mrt

Avrasya Üniversitesi tarafından Madde bağımlılı hakkında seminer verildi.

Mrt

Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Akif´e Yolculuk" şiir okuma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Nazlıcan SIRTKAYA "Müslümanlık Nerde" adlı şiiri sahnelemesiyle Maçka 1. si oldu.

Şbt

Trabzon Kadınlar İl Birinciliği Turnuvasında 11/B sınıfından Gülmine AKSU 12. oldu. Trabzon İli Okullar Arası Satranç Turnuvasında Gençlerde 11/C sınıfından Hakkı Can YILDIZ 7. oldu.

Şbt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası nedeniyle yangın tatbikatı yapıldı.

Haz

2014-2015 eğitim-öğretim yılını da tamamlamış olduk. Öğrencilerimize karne ve hediyeler vererek onları tatile uğurladık.

Haz

Müzik öğretmenimiz Ömer AKIN´ın öncülüğünde hazırlanan okulumuzun Müzik Gecesi çok güzel karelere sahne oldu. Birçok katılımcının izlediği gecemizi hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda yapılan ve bu sene 2. si düzenlenen Geleneksel Bilgi Yarışması´nda ipi göğüsleyen sınıf 9-A oldu. Öğrencierimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

May

Maçka´da düzenlenen liseler arası turnuvalarda; Genç kızlar voleybol 1.liğiGenç erkekler voleybol 1.liğiGenç kız futsal 1.liğiGenç erkek futsal 2.liğiGenç kızlar masa tenisi 2.liği kupaları 19 Mayıs töreninde sporcularımıza verildi.

May

Okulumuza kurulan sistemle birlikte artık tüm etkinliklerimiz herkesin görüp okuyabileceği büyük ekranda yayınlanmaya başlandı. Okulumuza güzel ve modern hava katan bu sisteme başta öğrenciler olmak üzere herkes ilgi gösteriyor.

May

Trafik Haftası ile ilgili ilçemizde yapılan şiir yarışmasında öğrencimiz Nazlıcan SIRTKAYA 1. olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz ilçede düzenlenen futsal müsabakalarında genç kızlarda nağmalup şampiyon olurken genç erkeklerde 2 galibiyet 2 beraberlik ile 2. oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize yapılan seminerde Toplum Sağlığı konusunda çok değerli bilgiler anlatıldı. Öğrencilerimizin bu konuda bilinçlendirilmesi sağlandı.