TRABZON / MAÇKA - Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi

Ekm

Mevlid-i Nebevi haftası kapsamında ilçe müftülüğü tarafından okulumuzda program düzenlendi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL ve şube müdürlüerimiz okulumuza ziyarette bulundu.

Haz

Yaşam boyu öğrenme; kişisel, sivil, sosyal ve/veya istihdam ile ilişkili bir bakış açısı içinde bilgi, beceri ve yetkinlikleri geliştirmek amacıyla tüm yaşam boyunca üstlenilen her türlü öğrenme etkinliklerini kapsamaktadır.Bireysel ve toplumsal gelişimle istihdamı ön plana alarak örgün eğitim dışında kalan öğrenme etkinliklerine katılım kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için haziran ayının ilk haftası, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" olarak kutlanmaktadır.Bu bağlamda yapılan etkinliklere ilgili linkten ulaşabilirsiniz. https://hboetkinlikler.meb.gov.tr

May

Kaymakamımız Sayın Selim ÇOMAKLI, Belediye Başkanımız Sayın Koray KOÇHAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL,Şube Müdürlerimiz Sayın Coşkun ÇOLAK - Okan CALAP, Okul/ Kurum Müdürlerimiz ve protokol üyeleri ile birlikte okulumuz Tasarım ve Beceri Atölyesinin açılışını yaptık.Okulumuz öğrencilerinin müziğe olan ilgisini artırmayı hedeflediğimiz ve birçok enstrümanı okulumuza kazandırdığımız tasarım ve beceri atölyemizi oluşturmamızda emeği geçen Okul Aile Birliği Başkanımız Genç AYDIN Beye,  hazırladıkları müzik dinletisi ile açılışımıza renk katan Müzik öğretmenlerimiz Meltem AYDINOĞLU ve Gülçin ARZ Hanıma emekleri için teşekkür ediyoruz.İlçemize ve okulumuza hayırlı olsun.

Mrt

Başta programda emeği geçen öğretmenlerimiz M.Fulya ÖZCAN ve Gülçin ARZ olmak üzere görev alan tüm öğrencilerimize ayrıca teşekkür ederiz

Mrt

Maçka Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesinin yürüttüğü Erdem Destek programı kapsamında 12.sınıf öğrencilerine akademik yönden destek olmak amacı ile cuma günü 10:30 da Eğitim Koçu Alpay Tunaçay sunumu ile ilçemiz Halil Atmaca KSM de öğrencilerimize bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Mrt

İlçemizde yapılan dart turnuvasında 1.olan öğrencimiz Ceren TURAN ve 2.olan öğrencimiz Berika PUŞUROĞLUnu tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ahmet Uğur YÜCE bağımlılık ile ilgili vermiş olduğu seminerde okulumuz öğrencilerini bilgilendirmiştir.

Mrt

rta Asya'dan Balkanlardaki uluslara kadar çok geniş bir bölgede yerel renk ve inançlarla kutlanan Nevruz, her ulusun kendi kültür değerleriyle özdeşleştirip sembolleştirdiği, özü itibariyle baharın gelişinin kutlandığı coşkuyla karşılandığı bir gündür.

Yaşadığı geniş coğrafyada doğa ve çevrenin uyanışının kutlandığı Nevruz Bayramı'nın Anadolu'da ve Türk kültürünün yayıldığı bölgelerde de son derece köklü ve zengin bir geçmişi vardır.

Şbt

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN BAŞLATTIĞI ''OKURSUZ KÜTÜPHANE KALMASIN''PROJESİ DOĞRULTUSUNDA KİTAP OKUMA SAATİMİZ.

Ock

Okul-veli arasında iletişim ve iş birliğini güçlendirmek, çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek, sorumluluğunun bilincinde bireyler yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İlimizdeki resmi/özel okullarda (anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise, özel eğitim uygulama okulu) öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik Trabzon Öğretmen Akademisi bünyesinde "Trabzon Veli Akademisi" oluşturulmuştur. Akademide verilecek eğitimlerin içeriğini planlarken velilerimizin de görüşlerini almak amacıyla https://forms.gle/FyPJWqWtarWNHX6TA linki üzerinden ulaşılabilen veli anketi hazırlanmıştır.SAYIN VELİMİZ LİNKE TIKLAYARAK ANKETİ CEVAPLAMANIZI RİCA EDERİZ.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programında başta Öğretmenlerimiz Gülçin ARZ ve Tevrat BEKAR olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 83.vefat yıldönümünde Atamıza saygı ve minnetle....

Kas

OKULUMUZ 9,10 VE 11.SINIF ÖĞRENCİLERİNE HALK SAĞLIĞI MERKEZİNDE GÖREVLİ HEMŞİRE GÖNÜL HANIM TARAFINDAN COVİD-19 TANI,TEDAVİ VE KORUNMA SÜREÇLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILMIŞTIR.