18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan programla kutlandı.

Nis

Okulumuzda tarih öğretmenimiz Oğuzhan ARSLANTÜRK önderliğinde sivil savunma tatbikatı yapıldı.

Şbt

Maçka ilçemizde düzenlenen "Akif´e Yolculuk" adlı şiir okuma yarışmasında "Müslümanlık Nerede?" adlı şiiri okuyan okulumuz öğrencisi Nazlıcan SIRTKAYA 1. liği elde etti. Kendisini tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz, Kübra GENÇ, Seda KORKMAZ ve Ali YEŞİLYURT için düzenlenen kahvaltı programında güzel vakit geçirdik. Arkadaşlarımıza bundan sonraki görrevlerinde başarılar dileriz.

Şbt

Maçka´nın Kurtuluşu ile ilgili ilçede yapılan yarışmada okulumuz öğrencilerinden Büşranur Altuntaş kompozisyon dalında, Nazlıcan Sırtkaya da şiir dalında birinci olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.

2015´in ilk karne törenini mutlu bir şekilde geçirdik. Herkese iyi tatiller...

Veli ziyaretlerimize devam ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 11-A sınıfı öğrencileri öğretmenlerimiz için güzel bir program hazırlamışlardı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Okul müdürümüz sayın Yaşar ADIGÜZEL, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutladı. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tecrübelilerden öğrencilerimize kariyer ipuçları. Yer: EKOAL Konferans Salonu, Tarih ve Saat: 19.11.2014 / 13:00

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencilerine madde bağımlılığı ve zararlarını anlattı.

Okulumuz öğretmenlerinden Merih IŞIK ve Yaşar ÇOLAK´ın müdür yardımcısı olmalarından dolayı kendileri için tebrik yemeği düzenledik. Yeni görevleri hayırlı olsun.

9.sınıf öğrencilerimizle birlikte değerler eğitimi etkinlikleri kapsamında "Vefa, İnsana Değer Verme ve Saygı" konularında öğrencilerimize olumlu katkı sağlayacağını düşündüğümüz "Birleşen Gönüller" adlı sinema filmine gittik.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün ölümünün 76.yılı münasebetiyle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Seçimi 123 oyla Nazlıcan Sırtkaya kazandı. Dilek Abanoz ise 5 oy farkla 118 oyda kaldı.